Valentina sladkorna pasta za epilacijo 5x1kg Veleprodaja

Valentina sladkorna pasta za epilacijo  5x1kg Veleprodaja
Valentina sladkorna pasta za epilacijo  5x1kg Veleprodaja Valentina sladkorna pasta za epilacijo  5x1kg Veleprodaja Valentina sladkorna pasta za epilacijo  5x1kg Veleprodaja Valentina sladkorna pasta za epilacijo  5x1kg Veleprodaja Valentina sladkorna pasta za epilacijo  5x1kg Veleprodaja Valentina sladkorna pasta za epilacijo  5x1kg Veleprodaja
Model: Valentina slad.p.5x1kg V
Nagradne točke: 0
Razpoložljivost: Razpoložljivo
Cena:
(Brez poštnine) €135,00
Količina:  V košarico
   - ALI -   

Samo za podjetja!

 

Valentina sladkorna pasta za profesionalno epilacijo celega telesa je narejena na tradicionalni način kateri so koristili egipčani in izdeluje se ročno.

"Izdeluje se ročno" pomeni da pri izdelavi od začetka do konca izdelave Valentina sladkorne paste vedno mora biti prisotnost človeka in njegovega dela.

Zaradi kompleksnosti načina izdelave po starem receptu od 2000 let,savremeno tehnologijo za pripravo naše sladkorne paste lahko  iskoristimo v zelo malih količinah..

Sestavljena je iz treh  sestavin:Sladkorja,sveže cejenega limoninega soka in medu.

Sladkor in limonin sok v idealnem sorazmerju dajo trajno leplivost s katero lahko sladkorno pasto uporabite več krat brez da bi zgubila svojo strukturo ,pri tem koža dobi piling z sladkornimi kristali katere smo pustili  v  idealni formi za piling,in na zadnje,zelo pomembna sestavina-med kateri  pusti svoje zdravilne učinke na koži.


 

Valentina sladkorna pasta za epilacijo  5x1kg

izdelava spletnih strani Peta dimenzija   •    Valentina sladkorna pasta, © 2020